logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Vanuit je contact met Stilte maak je 1 of meerdere kaarten met als thema de stilte zelf (Wat betekent Stilte voor je, wat doet het met je, welk gevoel geeft je Stilte) of misschien juist wel wat de Stilte je te vertellen heeft.


Je bent welkom bij mij thuis en wordt ontvangen met een kop thee en iets lekkers erbij. Je krijgt uitleg over de materialen en de mogelijkheden. De rest van de workshop zal grotendeels in stilte en vanuit rust zijn.

We starten met een meditatie en vanuit die ontspanning en met een leeg hoofd ga je aan de slag met het maken van 1 of meerdere kaarten.  
We sluiten af met het trekken van een inzicht kaartje, het laten zien aan elkaar van de gemaakte kaarten en met een werkelijk prachtig gedicht dat je mee naar huis mag nemen.

Het maximum aantal deelnemers is 6. Eindtijd: 12.30u.
Indien de ochtend workshop vol is, wordt de workshop diezelfde middag nogmaals gehouden van 14.00 - 16.30u.

Kosten en Locatie:

Kosten: €25 (inclusief materiaal, thee en wat lekkers) en een vrije bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte.

Zuiderstraat 114 in Weert

Aanmelden:

Aanmelden aub via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ben je misschien (eerst) benieuwd naar wie ik ben en wat ik doe, neem dan gerust een kijkje op mijn site: www.janeschlijper.nl

Ik zou het super vinden je te mogen ontmoeten op De Dag van de Stilte.

Jane Schlijper