logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Kijk, hoor, ruik, voel en proef!
Wist je dat je zintuigen samen met je adem waardevolle ingangen zijn om uit je hoofd te komen?

Het mooie is dat je ze altijd bij je hebt. Toch zijn we ons door alle drukte daar niet altijd meer van bewust. Tijdens deze zintuigenwandeling verwelkomen we ze stuk voor stuk opnieuw. Je gaat huiswaarts met vijf herontdekte schatten in jezelf.

Tijdens deze tocht van ongeveer 1,5 uur, die grotendeels in stilte plaats vindt, wandelen we in rustig tempo. We maken voor ieder zintuig een korte stop, zodat je er met je volle aandacht bij kunt zijn. We ronden af met een korte geleide meditatie.

Over de Aardecirkel:

Juist in deze tijd heeft de Aarde behoefte aan mensen die hun oorspronkelijke kracht, licht en liefde kennen en durven in te zetten om hun volle potentieel te leven. Wees welkom om deze weg te openen, te onderzoeken, te gaan. Wees welkom om je basis, je natuurlijke ritme te (her)ontdekken en deze als leidraad in je leven een prominente plek te geven. Als bodem, als anker, als mantel om je heen.

Alle activiteiten van de Aardecirkel zijn lichaamsgericht en nodigen je uit thuis te komen in jezelf en zo jouw unieke balans tussen hoofd, hart en buik te herkennen en te versterken. De natuur, in al haar rijke vormen en elementen, speelt in alle programma’s een leidende rol.

Locatie en Tijd:

Start in Groot Welsden, Margraten (adres krijg je door na aanmelding)

Begintijd: 10:00 uur (Graag 5 minuten eerder komen!)

Kosten en Aanmelden:

€5 p.p.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Voor wie: voor iedereen die open staat voor nieuwe natuurervaringen. Kinderen vanaf 7 jaar zijn zeer welkom onder begeleiding, zolang zij de stilte respecteren. De wandeling gaat deels over ruw terrein en gaat door bij ieder weertype!
Maximum aantal deelnemers: 12

Aanmelden via marijemg (at) hotmail.com / 06-34988958