logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Groningen

vlag-groningen

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Groningen in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Groningen, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar de plaatsvervangende ambassadeur. Ook voor vragen of informatie kun je bij deze plaatsvervangende ambassadeur terecht.

  • Plaatvervangend ambassadeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken een ambassadeur/medewerker  voor Groningen Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2017

Ontdek op 29 oktober de stilte in een stiltegebied en gebruik de gratis te downloaden MoSART-app!

Je wordt harte uitgenodigd om op de Dag van de Stilte één of meer stiltegebieden in ons land te bezoeken. Op de website www.stiltegebieden.eu kun je vinden waar ze liggen.
Luister naar je soundscape!

Geen bezwaar tegen een stukje fietsen en wat klimmen? Loop dan naar Kardinge en klim daar de bult op.

Wie vaak in het woeste nachtleven van de Peperstraat duikt, staat er waarschijnlijk niet bij stil dat het er overdag oorverdovend stil kan zijn.

Op jezelf en toch samen,
lekker buiten zijn, volledig verzorgd, eigen kamer, fantastisch uitgebreide vegetarische maaltijden, sauna, kampvuur, retraitesessies op DVD van Ekhart Tolle, stille natuurplek, midden in de graanvelden, actieve meditaties, stilte wandelingen.

Deze heerlijke Dag van de Stilte in Groningen, wordt geleid door Franca Ficchi en Yvonne Coppens
Het programma ziet er als volgt uit:

stille landschap

Wij, mijn bovenbuurman Renze en ik organiseren een stiltebijeenkomst bij mij thuis in Groningen. De inloop is vanaf 10.30 uur en om 11 uur beginnen we met “ontmoeten in stilte”.

klok

Op de Dag van de Stilte is er van 11:00 uur tot 12:00 uur een landelijk stilte-uur.

Een uitnodiging aan iedereen om stil te staan en stil te zijn.