logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

kerkje

Op zondag 29 oktober biedt NECTAR door hun geïmproviseerde klanken, luisteraars de gelegenheid om in contact te zijn met hun eigen innerlijke stilte.

Op deze Dag van de Stilte worden in heel Nederland diverse activiteiten rondom stilte georganiseerd. Dit concert is er één van.

Het vindt plaats in het geheel vernieuwde kerkje te Dieden aan de Maasdijk 79.

Aanvang van het concert is om 11 uur en het eindigt om ca.12.15u. In het concert is 10 minuten gehele stilte opgenomen. Deze valt samen met de stilte, die ook in de vele andere landelijke stilte-activiteiten op dat tijdstip gehouden wordt. Dit zal de intensiteit ervan voelbaar versterken: verbonden in stilte!

Entree: €12,50. Meer over NECTAR en de inhoud van hun concerten, is te lezen op www.vrijeklanken.nl/aanbod/nectar. Vooraf aanmelden is wenselijk.

Tijdens het concert worden diverse instrumenten bespeeld: e.piano, snaarinstrumenten (swaramandala en nada tarangini), klankbuizen en – schalen, diverse percussie-instrumenten, (alt-)dwarsfluit. Gastspeler is componist en musicus Anton Willems op basklarinet.

Tevens gelegenheid tot het bezichtigen van kunstwerken van Marjo Smits. (www.marjo.eu)

Locatie activiteit: Kerkje aan de Maasdijk 79 te Dieden (ook goed bereikbaar met voet-/fiets veer over de Maas vanaf Batenburg - Gelderland)

Kosten: Vast bedrag €12,50. Een bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt ook gewaardeerd.

Begintijd 11:00 uur
Eindtijd   12:15 uur

Jacqueline van Koolwijk
Gravendaal 1
6653BR Deest

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. Vast (0487) 511568