logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Stilte is universeel. Zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.

 

We hebben allen van tijd tot tijd behoefte aan rust en stilte. Aan tijd om te ontspannen en om onze ervaringen te verwerken. Om te reflecteren op wat we hebben meegemaakt en op wat we écht belangrijk vinden in ons leven. Op de Dag van de Stilte is er om 11 uur een landelijk stilte-uur. Een uitnodiging aan iedereen om stil te staan en stil te zijn.

Om 10 uur starten we de bijeenkomst met eenvoudige, lichaamsgerichte yogaoefeningen, staand en op de stoel. Na een korte pauze zijn we tussen 11 en 12 uur met elkaar verbonden in stilte. Hierbij wisselen we zitten en lopen af. Samen in stilte zijn verdiept de stilte.

De bijeenkomst wordt begeleid door Marijte Bolt. Zij geeft onder meer yogales in Leuvenheim (www.lichaamseigenwijsheid.nl). In haar lessen raak je vertrouwt met je eigen lichaamswijsheid. Een proces van aandachtig aanwezig zijn, ontspannen en openen. Met veel zachtheid en vriendelijkheid voor alles wat er is.

Locatie: Vrijzinnigen IJsselstreek
D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen

Kosten: Gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte is op prijs gesteld

Begintijd 10:00 uur
Eindtijd   12:30 uur


Aanmelden is niet noodzakelijk