logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

wandelen

Bewust Achterhoek brengt mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek graag bij elkaar.

We organiseren daarom regelmatig een inspiratiewandeling voor jou onder begeleiding van een wandelcoach.

Op de Dag van de Stilte, zondag 28 oktober, wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Dagmar Buesink in stilte op landgoed Mentink bij Winterswijk.

Tijdens deze 'Frisse Blik wandeling' - die dus in stilte zal plaatsvinden, alleen Dagmar zal af en toe het woord hebben - is er volop gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur op landgoed Mentink, van de rust en ontspanning. Dagmar nodigt je uit om (eenvoudige) opdrachten te doen waardoor je dingen zult gaan zien vanuit een ander perspectief. Aan het eind van de ochtend weet je hoe je de natuur op een eenvoudige manier kunt inzetten in je eigen leven op een manier die werkt.

We vertrekken om 10 uur vanaf gastgalerij Ankomm'n in Winterswijk. Na een wandeling van ongeveer anderhalf uur sluiten we af met koffie of thee bij Ankomm'n. Tijdens de koffie achteraf ben je van harte welkom om je ervaringen te delen en nader kennis te maken met de andere deelnemers.

Deelname aan de wandeling kost 10 euro per persoon. Dit is inclusief een kop koffie of thee na afloop van de wandeling. Wandel je graag mee dan is het fijn als je je van tevoren aanmeldt via de website.

Locatie activiteit: Gastgalerij Ankomm'n
Mentinkweg 5
7102 GA Winterswijk Corle

Kosten Een vast bedrag van €10,00. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de dag van de stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd 10:00 uur
Eindtijd:  12.30 uur

Aanmelden via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is noodzakelijk.

Graag tot 28 oktober!

Saskia Juijn