logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

feather

Een stiltedag is een mooie gelegenheid om meer in contact te komen met jezelf. De tijd te nemen om te luisteren en te voelen wat er in jou omgaat.

 

Er mag aandacht zijn voor het gekwebbel in je hoofd. Je hoeft dat niet uit te zetten in een stiltedag. Het is juist fijn, om al die ronddwarrelende gedachten eens rustig hun gang te laten gaan en er als waarnemer getuige van te zijn.

In de stilte kun je antwoorden krijgen, kan er zomaar een wijsheid naar boven komen, kan het zijn dat je ineens weet wat je te doen staat. Ook is het mogelijk om door jouw innerlijke dialogen heen, de ware stilte of leegte te ervaren. Dat je het alles en het niets mag ervaren, dat wat je werkelijk ten diepste bent. Niet door je gedachten weg te duwen kom je bij de stilte, maar door ze als waarnemer zonder er iets aan vast te plakken te accepteren.

Om vertrouwd in de stilte te kunnen zijn is er een ondersteunend programma met o.a. stilte meditatie, deeksha (energie-overdracht), wandeling in het Mantingerzand (bij slecht weer is er een alternatief), life review. Ook de lunch wordt gezamenlijk in stilte genuttigd.

Een dag helemaal voor jou zonder telefoon, mail en social media, waar je even niets hoeft.

Je bent van harte welkom om de kracht van de stilte te verkennen en je weer met geheel nieuwe energie op te laden.

De locatie alleen al ademt rust en stilte uit. Het prieel is een kleinschalige ruimte, natuurlijk gelegen met een bijzonder fijne energie.

Wil jij ook even resetten en tot jezelf komen, aarzel dan niet en meld je aan.

Locatie activiteit: Wijsterseweg 10, 9436 PE Mantinge (Drenthe)

Kosten: Een vast bedrag van €30,00. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte is ook van harte welkom.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd 17:00 uur

Aanmelden via e-mail is noodzakelijk.

Anne-Marie de Moor
Wijsterseweg 10
9436 PE Mantinge
Drenthe

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.