logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

in stilte

De stiltedag is een heerlijke dag voor jezelf.
Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar 'zijn' in het moment. In stilte.


Door de mindfulnessoefeningen gedurende de dag in stilte uit te voeren, kun je nog beter stil staan bij wat er allemaal binnen in je is, je krijgt hier nog meer de gelegenheid voor om naar te luisteren. Wat gebeurd er allemaal als je stil wordt? Als er even een dag niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en je nergens naar toe hoeft te werken?

Het programma:
We beginnen de dag buiten in de natuur, 2 uur wandelen we in stilte buiten en begeleid ik wat mindfulnessoefeningen om de beleving te versterken.
Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers.
Daarna gaan we terug naar meerdanmindful en doen we een korte meditatie.
Aansluitend staat er een overheerlijke verse vegetarische lunch voor je klaar. Heerlijk genieten van lekker eten.
In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een mix aan oefeningen: mindful bewegen, meditatie, muziek en meer.

Voor wie? Deze dag is voor iedereen, ook als mindfulness helemaal nieuw is voor je, ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden.

Locatie activiteit: meerdanmindful
Prinsesseweg 30
7958RT Koekange

Kosten: Een vast van bedrag €35,-. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd 10.00 uur
Eindtijd:  15.00 uur

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is noodzakelijk.

Teuntje van Leeuwen