logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Drenthe

vlag-drenthe

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Drenthe in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Drenthe, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar de plaatsvervangende ambassadeur. Ook voor vragen of informatie kun je bij deze plaatsvervangende ambassadeur terecht.

  • Plaatvervangend ambassadeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken een ambassadeur/medewerker  voor Drenthe Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2017

Ontdek op 29 oktober de stilte in een stiltegebied en gebruik de gratis te downloaden MoSART-app!

Duurzaamheidscentrum

Ervaar de stilte in de natuur en jezelf door mee te wandelen met deze stiltewandeling. Een 'ont'dekkingsreis in het bos!

stiltewandeling

Zo’n stiltewandeling is een fantastisch moment om te ontdekken hoe bijzonder de natuur is. Je wandelt met een belevingsgids in de stilte door het prachtige bos.

hart

De stiltedag is een heerlijke dag helemaal voor jezelf, een onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar 'zijn' in het moment. In stilte.

feather

Een stiltedag is een mooie gelegenheid om meer in contact te komen met jezelf. De tijd te nemen om te luisteren en te voelen wat er in jou omgaat.

Stilte uur

Op 29 oktober 2017 is er een Landelijk Stilte uur. Met dit extra uur maken we een landelijk stilteveld waarin de stilte zich kan verdiepen.